Lara Tresno

Lirik Lagu: Lara Tresna
Voc.: SAFITRI
Cipta Lagu:

Sumilir angin wengi iki,
nambahi kangen roso ati,
yen kelingan esemmu wong manis,
atiku koyo diiris.

Neng opo kowe telat teko,
neng opo kowe ora kondho,
mbiyen mbiyen sopo sing marai,
nganti tuwuh tresno iki,
sopo sing nyirami.

Banyu kali miline ono segoro,
ati iki rasane keloro-loro.
Umpamane disik kowe gelem crito,
tresnamu ono sing nduweni.

Sak tenane ora lilo,
sak tenane sayang,
sak tenane aq gelo
medhotake roso tresno.

Senadyan ndisik wong liyo,
sing nduweni roso tresno.
Senadyan ndisik wong liyo,
nanging aku tetep loro.

Opo aku sing kleru,
opo kowe sing kleru
opo iki pancen nasibku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s