PANGAREP-AREP

sunset
Ing kene,
Antarane angslupe bagaskara
Ndak ronce katresnane sekar nalika semana
Saka gampilane lakon kang wus saya lungse
Sing selawase katon ngece lan ngawe-awe
Kecer saka pangrengkuhe
Wus tak gambar sliramu ing gagasan
Ndak tulis ing pangenthan-enthan
Sun memanis siang pantarane ratri
Ing kedhep ereme netra iki

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s