BLAKA (JUJUR)

pinochio

mendung,
tresnaku tan bisa kabendung
nalika ketaman lewung

keduwung,
kabeh mau wis merga kadung
ning sliramu malah gawe bingung

eman,
sliramu tansah ndak eman
tresnaku tan kalis ing jaman

tenan,
sliramu mbok sing persajan
yen to uga ketaman kasmaran

oh, dewa
aku wis ngaku blaka
yen jroning ati iki ana tresna
marang slirane kang irunge dawa …

(makhlum bule, bukan paklik!)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s