KIDUNG PASIR PUTIH

PPKIDUNG PASIR PUTIH
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo
Produki : AS Record

Sepi…, sepi jroning ati
Dino-dino kang kulo lampahi
Tansah setyo nganti anti
Kondur ndiko pepujaning ati

Adem kekes ati iki
Yen kelingan prasetyaning janji
Gelang alit ojo lali
Pasir putih minongko paseksi

Ombak ing banyu segoro
Mbak lumembak, soyo katon nggodha
Balung janur sak umpomo
Enggal kondur paringo usodo

Pasir putih dadi seksi
Amung ndiko ganthilaning ati
Rino wengi aku memuji
Mugi-mugi gusti paring idi

reff :
Ombak ing banyu segoro
Mbak lumembak, soyo katon nggodha
Balung janur sak umpomo
Enggal kondur paringo usodo

Pasir putih dadi seksi
Amung ndiko ganthilaning ati
Rino wengi aku memuji
Mugi-mugi gusti paring idi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s