LAYANG KANGEN

LAYANG KANGEN

Layangmu tak tampa wingi kuwi
Wis tak waca apa karepe atimu
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpama tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenana tekaku

Reff:
Ra maida sapa wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sapa wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetara pingin weruh
Percoyo aku, kuatna atimu
Cah ayu entenana tekaku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s