TERMINAL WONOGIRI

TML-WNGNeng kene, telung lawase
aku ngenteni tekamu, wong ayu
awak dadi kuru, mikirke sliramu
krungu kabar, kowe wis lali aku

neng kene, trminal wonogiri
pamit sedelo, jare enggal bali
dina ganti dina, atiku nelangsa
krungu kabar sliramu wis palakrama

#reff:
Aku ngrumangsani
pancen aku bocah ndesa
nanging yen ra tresna,
mbok yo kandha wiwit mula

larane atiku, kaya ra bisa di tamba
telung tahun nyatane, nggoleki ora guna
ora guna, tak enteni saben dina
ora guna, ora guna

Neng kene, telung lawase
aku ngenteni tekamu, wong manis
awak dadi kuru, mikirke sliramu
krungu kabar, kowe wis lali aku

neng kene, trminal wonogiri
pamit sedela, jare enggal bali
dina ganti dina, atiku nelongsa
krungu kabar sliramu wis palakrama

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s