THIWUL WONOGIRI

tiwulanPancen endah disawang
Nggunung gajah mungkur wonogiri
Kesengsem atiku yen nyawang
Waduk wonogiri pancen katon asri

Sansoyo dino minggu
Sing do plesir podo numpak prau
Senenge atiku rasane
Ra kroso jebul wayahe wis sore

[Tiwul dik, wonogiri]
Nadyan gingsul, soyo tambah merak ati
[Tiwul dik, wonogiri]
Wong wis kumpul, malah ora iso dadi

Tiwul mas, ngadirojo
[Yo ben mandul, aku malah soyo tresno]
Tiwul mas, soko mbatu
[Nggolek kemul, malah entuk rodo turu]

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s