OPO TUMON – DICELUK MENENG BAE

bagusBagus Widyo saka Wonogiri kang nyambut gawe ana kantor kepresidenan katon ganteng lan gagah. Dasar dedeg piyadeke perkosa kaya raden gatutkaca. Ana sawijine pagelaran “bazaar” Bagus Widyo mlaku-mlaku ngeringkake Bose (Presiden).

Bagus Widyo pancen piyandele Bapak Presiden, mulane akeh nayaka Kepresidenan padha kurmat marang dheweke. Nanging ana kadadehan kang ngagetake ing pagelaran iku mau, amarga Bagus Widyo di celuk Pak Presiden, Bose mung meneng bae ora gelem noleh.

Bareng katlisik, lan takon langsung marang Bagus Widyo piyayine banjur kondha apa kang dadi sejatine. “Mas, panjengan mau di celuk Pak Presiden kok mendel bae mas” aturku marang panjenengane. “Ora ngono to dik, lha jenengku kan Bagus Widyo, mulane aku meneng bae di celuk Pak Presiden. Nek aku semaur lha mengko mendah dukane Pak Presiden karo aku”, ature Bagus Widyo marang aku. Oalah……..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s