OPO TUMON – SUMMI KENA THILANG

Jakarta, nglarastenan – Saiki lagi akeh dredah lan ontran-ontran saka akehe perkara “NARKOBA” lan uga “Terorisme”. Kahanan iki Polisi duwe kawigaten banget, amarga “NARKOBA” ngrusak generasi bangsa. Apa maneh akeh korban kang tiwas saben dina amarga panganan “laknat” mau.

pulisi nglarasDina Jemuah Legi surya kaping 19 Mulud 1946, Kuntara Lawu lan ngepasi tanggal 1 Februari 2013 Polisi nganakake operasi layang-layang kendaraan, kayata rebues, lan liya-liyane. Mulane ing operasi iku Pak Polisi ngendheg pawongan putri kang katembe wayah beger (ABG) kang  numpak montor roda loro lan mangkene pitakone kang durung kawios ing lesan:

Briptu Ganteng: “Sugeng enjang mbak, nuwun sewu ngampil kamardikan panjenengan anggenipun tindakan..”
Summi: “Sugeng enjang ugi Pak, mboten punapa-punapa, wonten punapa Pak….”
Briptu Ganteng: “Niki, nembe wonten razia serat kendaraan, mbak.”
Summi: “Oh, inggih Pak.” (kanthi polatan kang tan duwe dosa, cool nek jamane cah saiki)
Briptu Ganteng: “Pareng mirsani serat-serat ipun mbak?”
Summi: (kanthi enteng lan polos) “Ah Bapak, jaman sakniki pun mboten ngagem serat-seratan Pak, cekap SMS utawi BBM kemawon to?”
Briptu Ganteng: “?!??!?!?!?”

oalahhhhh Summi, Summiiiiii………. dasar bocah…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s