OPO TUMON – NJALUK LIPSTICK

lips-susJakarta, nglarastenan – Sus, mangkana diceluk. Bocah kang lagi nedheng-nedhenge brahi (ABG). Sus bocah kang pinunjul ing pasinaon (sekolah), tandane tansah mlebu ing ranking (juara). Nadyan mangkana wong tuwane rada sedih ngawuningani kahanane Sus saiki.

Sus keluarga kang sarwa kecukupan, apa wae kang dadi panjaluke Sus kepara keturutan. arep kursus nyanyi oleh, arep kursus bahasa Inggris yo dituruti, arep tuku montor balap uga kelakon opo maneh mung teh cap sepeda balap. Nanging ana panjaluke Sus kang ora kepara dituruti, amarga Sus njaluk gincu/benges (Lipstick), lan mangkana dukane Ibune Sus kang durung kawios ing lesan.

“Kowe kuwi bocah kok ngeyel, dikandani ora pareng kuwi yo ora pareng. Wingi njaluk sepeda wis ditukokne, njaluk mobil uga wis dituruti, SUSANTO pokoke siji iki Ibu ora ngeparengake!” ature Ibune Susanto marang anake kang ditresnani mau.

Oalah…. apa tumon, jebule si Sus KW…..

#cerita ini hanya fiksi belaka,  just for smile guys!!!

2 thoughts on “OPO TUMON – NJALUK LIPSTICK

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s