LIRIK LAGU JAWA – BATEMEN NDESA

batemenaku iki dudu supermen
aku iki dudu betemen
aku iki mung bocah ndesa
cedhak watu adoh rojo

omahku gedhek pinggir kalen
gaweanku mung golek damen

sapi siji wedusku telu (campur asu)
warisane wong tuwaku

nadyan urip neng ndesa
nanging atiku lilo
nadyan urip rekasa
nanging ora tak rasa, urip neng ndesa

saben dino neng sawah
macul lan nyebar gabah
nadyan panas, ati tetep sumringah
bungah rasane ati, panen wis tekane wanci
kabeh tangga dha ngrewangi

00
sapi siji wedusku telu (campur asu)
warisane wong tuwaku

nadyan urip neng ndesa
nanging atiku lilo
nadyan urip rekasa
nanging atiku trima, urip neng ndesa

saben dino neng sawah
macul lan nyebar gabah
nadyan panas, ati tetep sumringah
bungah rasane ati, panen wis tekane wanci
kabeh tangga dha ngrewangi

ora nyana aku ra ngira
saiki dadi paladesa
tak umpamakne aku raja (dudu raja singa)
bisa gawe makmure negara

nadyan urip rekasa
nanging atiku lilo
nadyan urip neng ndesa
nanging ora tak rasa
urip neng ndesa
urip neng ndesa

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s