LIRIK JAWA – OJO SUJONO

Ciptaan : Didi Kempot
Original Vokal : Didi Kempot, Bossanova by: Dian FK

Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane
Soko ati ra mung ono lambe
Geni sing neng ati enggal disirami
Yo ben adem koyo dek wingi

Mbok wis ojo sujono ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesti ono godho
Mowo sing nang dodo
Enggal dileremno
Yo ben tentrem koyo dek semono

reff :
Ronce ronce melati benange nglawe
Pupus klopo sing ngelingke

Nganti tuwo aku isih tresno kowe
Senadyan ono godho sepiro akehe

reff :
kembali ke atas…

Sumber: Bossanova Jawa / Dian FK

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s