GEGURITAN – GOLEK REJEKI

jago kluruk wis manthuk-manthuk
enak ngulet ing wanci esuk
pratandha ratri wis ganti ari
nggugah sing ngimpi enggala tangi

mbokne thole wis olah-olah
gawe sarapan bocah sekolah
pakne genduk wis kalung anduk
sarapan gethuk arep golek emuk

tuku gaplek diwenehi pari,
loro-lorone digawe sega
iki ngono golek rejeki,
sak bisa-bisa kanggo keluarga

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s