GEGURITAN – WUYUNG

lewung atiku nyawang sliramu,
kayungyun slagamu kang tambah ayu
andheng-andheng dekik pipine
bareng ndak pandheng kok kaya ngene

dasar ayu tur lencir kuning
ndadekake atiku sansaya koming
mbok yo mesem ojo mung mrengut
wuyung kapendem kaya semaput

kangenku wis ndak ampet sewengi
tansah wuyung tresnaku tan bisa lali
esuk-esuk streaming gglink
aku eling lan kudu sumandhing

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s