GEGURITAN – JAMAN EDAN

ana raja pengen madeg ratu (tau kan siapa?)
ana ratu sibuk nggawe lagu (sering denger kan?)
sentono padha ngoyak bondho (ya korupsi, dong!)
iki negoro opo pancen wis edan (gak aneh!)
ngurus negoro malah podho dolan (studi, studi …..)
para nayaka wis mundak gaji
ning ora trimo malah padha korupsi
opo tumon saiki jaman saya nggegirisi
para koruptor bebas jeruji besi
opo maneh bandar narkoba
urip mulyo bebas merdeka
arep mangan, opo maneh kencan
penting sarujuk setor ketan (duit…duit…)
mung ana siji satria piningit (hayo sapa??)
dhemit ora ndulit tur ora nyembah duit
sekawit mung wong ndeso
saiki akeh sing padha tresno
sedelo maneh pilihan ratu
tahun ngarep wayahe pemilu
pepelingku, ayo milih sing tuhu
aja nganti kabeh njur malah ketepu
klambine lir manuk merak angresepi
ning jebule jiwo gagak sing seneng ngapusi

One thought on “GEGURITAN – JAMAN EDAN

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s