GEGURITAN – TELUNG WINDU (1B)

nimas,
telung windu kepungkur
aku lan sliramu nggayuh kawruh ing kene
saklawase iku, aku ora nate ketemu
kahanan saiki wus beda, ora kaya nalika iku
ganda rum sumerbak angebaki
kelingan lelakon kang wus ginaris
taun ganti windu ndak liwati
kulit lan rikma wus ganti werna
ing nalika iku, telung windu kepungkur
ana cerita rinajut endah ing tyas
nimas,
kala kala sliramu isih dadi impenku
gawang-gawang sliramu angawe-awe
nimas,
sawangen ing nduwur kae
ana teja cahyane anggoda ati
lintang panjer sore pinangka paseksi
aku isih kebak pengangen-angen
kangen,
ndak simpen kangenku ing impen iki.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s