GELOMBANG ASMARA

RADIOJADUL

Lewat gelombang radio
Aku krungu swaramu
Banjur kenal kenalan
Kirim kiriman salam
Njur terus nggol senggolan
Penasaran pengen ngajak Ketemuan

Liwat Gelombang Radio
Aku krungu swaramu
Terus kenal kenalan
Rekues lagu
Gelombang Asmara
Lagu seng sering di puter sabendina

Umpomo bisa
Aku nggayuh lintang
Kepengen tak pethik tak wehno
Sliramu Sayang

Neng Kahanane
Aku durung Ngerti Slirane
Mung swara radio
Seng Bisa Dadi Gantine
Dadi kanca bendinane

Durung Suwe Nggonku Kenalan
Ben Kerungu Swarane
Atiku Tansah Tratapan
Penasaran
Kaya ngapa ta slirane
Iseh legan apa wes ana seng duwe

Semono uga atiku
Yen keprungu swaramu
Dag dig dug swara jantungku
Gelombang Asmara
Ra nyana Nuwuhke Tresna
Saka swara ndanekne bungah e rasa

2 thoughts on “GELOMBANG ASMARA

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s