KESANDUNG ASMARA

love

uwis suwe mendhem rasa jroning dhadha
nanging aku arep sambat karo sopo
turu mung tansah klisikan arep mangan ora doyan
kok koyo ngene rasane lagi kesandung asmara

ana omah rasane wis ora krasan
karep atiku kudu kepengen dolan
mung pengen ketemu karo sliramu cah ayu
nadyan mung sedelo ati dadi lego

reff:
kembang mlathi tuwuh neng gunung lawu
ati ayem yen lagi nyawang esemu
kaya ngapa bungah rasane atiku
bisa ketemu lungguh jejer slirmu
yo mung kowe sing ana sakjroning ati
tresnaku iki tuwuh tulusing ati

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s