GEGURITAN – KATRESNAN

on-air-radio

wis nuding arahe streaming radio
kanthi liwat dawane gelombang
emba guntur ing mangsa udan
jemblegur ngrontokake kalbu
iki ngimpi opo nyata?
sliramu nggendhong asmara
kok mbrukake ing rasaku
meh wae aku kantaka
angenku mbok larak ing pengarep-arep
patang tahun lawase ing kene
kagulung ombake asmara
kang sansaya ngrembaka
edhum lan tentrem mirengne swaramu
aku katrem, aku kasmaran sliramu
nanging, tangeh anggonku ngluru
amarga adoh sliramu lumaku
nimas,
nadyan wis kukut,
lan aku ora bisa nyruput
nanging tresna suci iki bakal ndak rukti
nganti tumekaning janji

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s