GUYON – KASUNYATAN: SING ORA OLEH MBOK TINDAKE ING DONYA

melet

1. kowe ora oleh nglebokne banyu sabun ing mata
2. kowe ora bakal bisa ngetung rambutmu kabeh
3. kowe ora bisa napas nganggo irung menawa ilatmu melet
4. kowe saiki lagi mraktekna no. 3
5. nalika nindake no.3, jebule kowe bisa napas, nanging mirip lan memper karo guk-guk
6. saiki kowe lagi mesam-mesem, amarga aku lego bisa ngerjani kowe kabeh.

nuwun.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s