PANGUDARASA – MOLIMO: Mobil Murah Marahi Macet Margi!!!

macet

opo iki sing jenenge jaman maju?
dalan macet ora iso mlaku
mobil murah akehe ra lumrah
akeh sing bungah, yo ora sithik sing susah

molimo
macete saiki sansaya ngombro-ombro
mbukak lawang isine odhong-odhong
ndomblong,
kamongko biyen dalane mlompong
ning saiki wis bolong-bolong
mikir bensin marahi ngentekke kanthong

molimo
dalan macet marahi empet
kebul knalpot mripat dadi sepet
golek dalan ben iso cepet
ana ngendi-endi dalan macet

macet
opo saiki dalane wis mungkret
mobil-mobil mlakune rendhet
kebelet,
pengen nguyuh mung bisa ngampet
ngrasakne kahanan nganti bundhet

tulung
sing ono ndhuwur ojo mbebingung
adol mobil mbok yo di etung
mikir redana kang wis kadhung
duit entek neng ati bingung

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s